logo
0
0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΟΛΟ 0,00 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Όροι Χρήσης / Εγγύησης


Γενικά

Το παρόν κατάστημα (eshop) με διαδικτυακή διεύθυνση www.ypologistis.gr εδρεύει στην Αθήνα, οδό Ζυμπρακάκη 26, τηλ. 211 7053367.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από όρους και προϋποθέσεις, που διατυπώνονται παρακάτω. Ο επισκέπτης (χρήστης) του ιστοχώρου θεωρείται οτι αποδέχεται τους παρακάτω όρους χωρίς εξαιρέσεις και συναινεί με αυτούς ανεπιφύλακτα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης και αλλαγής των όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, όποτε κρίνεται αναγκαίο, με την υποχρέωση της ενημέρωσης προς τους χρήστες, με δημοσιεύσεις μέσα από την ιστοσελίδα.


Ευθύνη της εταιρείας

Η εταιρεία είναι υπέυθυνη για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, όσον αφορά την ταυτότητά της, τις συναλλαγές και τις υπηρεσίες που παρέχει. Στα πλαίσια της καλής πίστης, η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη από παράλειψη ή παραδρομή κατά την καταχώρηση δεδομένων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πωλουμένων προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή, προέρχονται από τα τεχνικά εγχειρίδια και τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστριών εταιρειών. Κατά συνέπεια, η ypologistis έχει μόνον την ευθύνη της αντιγραφής τους.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδέσμων (links) που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, περιλαμβάνονται δε σε αυτήν μόνον ως διευκόλυνση και το περιεχόμενό τους δεν έχει τον έλεγχο ή την έγκριση της εταιρείας.


Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Επισκεπτόμενοι τον ιστοχώρο μας δεν είστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους προκειμένου να ψάξετε για προϊόντα, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτόν. Αν όμως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας που είναι απαραίτητος για την συναλλαγή.

Δεσμευόμαστε, βάσει τής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ότι τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τις συναλλαγές σας με την "ypologistis.gr" ή για την αποστολή προς εσάς ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας σας, και σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιηθούν προς τρίτους, δεν θα χρησιμοποιηθούν για αθέμιτη χρήση και πάντως χωρίς την έγγραφη έγκρισή σας. Δημοσιοποίηση των στοιχείων σας κατ' εξαίρεση μπορεί να γίνει μόνο με αιτιολογημένη εντολή των Δημόσιων αρχών σύμφωνα με το ισχύον Δίκαιο. Αλλαγή στά προσωπικά σας στοιχεία μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας «Λογαριασμός Χρήστη» ενώ είστε συνδεδεμένος σαν χρήστης.


Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ιστοχώρου είναι σε ευρώ και ισχύουν για αγορές μέσω του διαδικτύου και για αγορές απευθείας από το κατάστημα, οι δε αναφερόμενες εκπτώσεις σε συγκεκριμένους τρόπους προπληρωμής ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του διαδικτύου.

Σε όλες τις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), είναι δηλαδή τελικές και δεν έχουν επιπλέον επιβάρυνση φόρου.


Κόστος αποστολής προϊόντων

Το κόστος αποστολής των προϊόντων όπως και τα έξοδα εξόφλησης των συναλλαγών εξαρτώνται από τις επιλογές του αγοραστή για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής, κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις των παραδόσεων στην σχετική σελίδα του ιστοχώρου μας "Τρόποι Αποστολής-Πληρωμής".


Ακύρωση παραγγελίας

Η αποστολή μιας παραγγελίας που αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 13:00 γίνεται την ίδια εργάσιμη ημέρα αλλιώς δρομολογείται για την επόμενη εργάσιμη. Μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση ή αλλαγή μιας παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε αρκεί να υπάρξει ενημέρωση (τηλεφωνικά ή μέσω email)


Εγγυήσεις Προϊόντων / Επιστροφές

Τα προϊόντα που πωλούνται από τον ιστοχώρο www.ypologistis.gr είναι καινούργια και αμεταχείριστα, όπως παραλαμβάνονται από τις κατασκευάστριες εταιρείες ή τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Αν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί ή παρουσιάζει απόκλιση στον τρόπο λειτουργίας του μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών και να γίνει αντικατάσταση με νέο ή παρόμοιο κατόπιν συνεννόησης. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που συνοδεύονται με κάρτα εγγύησης όπου γίνετε έλεγχος και επισκευή από την εταιρία και όχι αντικατάσταση ή αλλαγή.

Αν έχει παρέλθει το διάστημα των 15 ημερών γίνετε επισκευή και από τη χρονική στιγμή που θα το παραλάβουμε θα σταλεί σε εσάς σε διάστημα 8-10 ημερών.

Η εγγύηση των προϊόντων καλύπτει μόνο τα προϊόντα και όχι τα όποια παρελκόμενα συνοδεύονται με το προϊόν ως δώρο.

Σε περίπτωση συναλλαγής από το φυσικό μας κατάστημα:

Τυχόν επιστροφές ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν μόνο από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ζυμπρακάκη 26, Ηλ.Σταθ. Αγίου Νικολάου

Σε περίπτωση συναλλαγής από απόσταση:

Σημαντική σημείωση: Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια Θα πρέπει να έρθετε πρώτα σε συνενόηση με το φυσικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 211-7053367.

 

Μπορείτε να στείλετε το προϊόν με courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Η επιστροφή πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

1. Το προϊόν προς επιστροφή με την συσκευασία του και τα παρελκόμενα, ακριβώς όπως το παραλάβατε

2. Το παραστατικό αγοράς του προϊόντος

3. Περιγράψετε το πρόβλημα που παρουσίασε ή τον λόγο της επιστροφής σε ένα χαρτί ή στείλτε ηλεκτρονικά email στο

support@ypologistis.gr


Με εκτίμηση

Βαρυπάτης Αλέξανδρος

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εντός 30 ημερών

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

100% τραπεζική ασφάλεια

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Και μετά την πώληση

Για την καλύτερη λειτουργία και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε απαραίτητα COOKIES. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ